Hei!

Varsinaista ohjattua agilityharjoitusta en pysty nyt lupaamaan Hurrikaanille enää torstaisin. Joten sen puolesta pieni hengähdystauko, koska nyt pitäisi alkaa myös tekemään uusia esteitä lisää, jotta saadaan Muikunlahden kentälle oikein hyvät radat sitten rakenneltua! :) Eli aloitetaan siellä treenaaminen sitten heti kun kenttä kuivuu tarpeeksi, jotta harjoittelu on turvallista! Tarkemmin siitä infotaan heti ja ohjattujen treenienkin illoista infoa/hakemukset tulee tässä piakkoin julki. Kentällä on myöspidettävä jonkinlaiset siivoustalkoot ennen sinne siirtymistä ja samoiten esteiden teko talkoot voisi pitää. Näihin ajankohtiin ja asioihin voisi vaikuttaa osallistumalla ensi viikon kuukausikokoukseemme, joten kaikki kiinnostuneet paikalle Tiistaina 6.5. klo 19.00 Kaupungintalolle! :) Muutenkin muihin koiramaisiin lajeihin toimintatoiveita esittämään paikanpäälle!

Jos jollakin on vielä kuitenkin halua käydä itsenäisesti käyttämässä treenivuoroamme Hurrikaanilla, ottakoon allekirjoittaneeseen yhteyttä. Tosin pääsääntönä on jos ei ole treenannut pitemmän aikaa oma-aloitteisesti en pysty myöntämään lupaa agilityn puitteissa, koska lajiin sisältyy kuitenkin paljon eri turvallisuusriskejä.

Kiitän tässä vaiheessa kuitenkin erittäin hyvästä aktiivisuudesta ja kiinnostuksesta lajia kohtaan myös talvisaikaan. Tämä antaa lajin jatkuvuudelle tällä paikkakunnalla hyvää potkua! :)


Wapputerveisin!


Sari Mäkelä

Viitakoirat ry:n puheenjohtaja

040-189 9969