Olemme saaneet mahdollisuuden käyttää upeaa Hurrikaani-hallia agilityharjoituksiin loppuvuoden ajan kokeiluluonteisesti, jatkosta sovimme Viitasaaren kaupungin kanssa kokeiluajan jälkeen.

joten AGILITYHARJOITUKSET Hurrikaani-hallilla TORSTAISIN KLO 18-20.30 10.10. alkaen. Loppuvuoden osallistumismaksu/koirakko 50 € , maksetaan joko paikan päällä tai tilille (kuitti mukaan!)

Kaikkia esteitä emme paikalle vielä kokeiluaikana raahaa, joten tiedossa hyppyratatyyppistä ohjattua harjoittelua mutta vapaamuotoisesti ja talkoohengessä. Kaikki siis osallistuvat radan tekoon ja esteiden siivoamiseen harjoitusten jälkeen. Hallissa käyttäydytään siivosti ja vain suoritusvuorossa oleva koira kerrallaan - tarpeiden teko halliin on ehdottomasti kielletty ja siitä peritään "pissasakko". Vain näyttämällä, että koiraharrastajat osaavat pitää harrastuskavereitaan huolta ja kantavat vastuunsa, voimme saada vuoroja halliin jatkossakin!

Esteitä kannetaan halliin jo lauantaina 5.10. rotu- ja agilitynäytöksen (Ale-makasiini pihassa, klo 14 alkaen) jälkeen, joten tervetuloa mukaan talkoisiin!

Tiedustelut Sari Mäkelä, puh 0401899969