Vuosikokous on nyt pidetty, kiertopalkinnot ovat saaneet uudet sijoituspaikat ja yhdistyksemme sai myös uuden puheenjohtajan, Onnittelut Sari Mäkelä!  Vuosikokous päätti pitää jäsenmaksun vuodelle 2014 ennallaan, eli varsinainen jäsen 10 €, perhejäsen 2 € ja nuorisojäsen varsinaisena jäsenenä 5 €. Jäsenmaksuja voi siis alkaa jo suorittaa, ohjeet löytyvät sivupalkista -> . Samasta paikasta löytyy piakkoin myös lista vuosikokouksessa palkituista.

Hallitus kokoontuu ja järjestäytyy seuraavan kuukausikokouksen yhteydessä eli  maanantaina 7.4. klo 19 Viitasaaren kaupungintalolla. Muistattehan, että kuukausikokoukset ovat avoimia kaikille jäsenillemme ja niissä suunnitellaan ja päätetään tulevasta toiminnasta, joten tervetuloa jokainen toiminnasta kiinnostunut!

Yhteislenkkiä EI järjestetä su 23.3. SM-pilkkikisojen vuoksi, vaan seuraavan kerran lenkkeilemme porukalla sunnuntaina 30.3. klo 16 alkaen, kokoontuminen Ale-Makasiinin pihassa. Kiinnostuneille järjestetään arkitottelevaisuuskoulutusta ennen lenkkiä klo 15.00. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja Tutalta puh 040-5746939 tai [email protected]

Agility jatkuu Hurrikaani-hallissa torstaisin klo 18 alkaen. Tämä harjoitusvuoro on tarkoitettu lähinnä jo aiemmin ryhmissämme mukana olleille, sillä tällä hetkellä ei ole varsinaista ohjausta ja koirakoita on mukana myös niin monia, ettei aika oikein riitä uusille koirakoille. Mukaan voi silti tulla katselu/kuunteluoppilaaksi ja keväällä aloitamme uuden alkeisryhmän, kunhan kenttä Muikunlahdessa harjoittelun sallii. Agilityn osalta lisätietoja antaa Sari Mäkelä puh. 0401899969