Nyt tilaisuus tulla harjoittelemaan kesän näyttelyihin - ja ylipäätään harjoittelemaan toisten koirien joukossa toimimista!

Muistathan, että noudatamme tapahtumissamme Suomen Kennelliiton yleisiä rokotusmääräyksiä.

 

Järjestämme neljänä peräkkäisenä torstaina näyttelyharjoitukset Ale-makasiinin pihassa klo 19.00 alkaen. Ensimmäinen koulutuskerta on 12.4. klo 19.00. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin koirakot!

Painovirhepaholainen oli hypännyt tähän ilmoitukseen, eli näyttelyharjoituksia on jäljellä vielä kaksi kertaa, 26.4. ja 3.5.

 

Seuraava kuukausikokous on 7.5. klo 19.00 kaupungintalolla. Kuukausikokous on kaikille avoin tilaisuus, jossa suunnittelemme tulevaa toimintaa, joten jokainen kiinnostunut on tervetullut!

 

Vuosikokouksessa 21.3. päätettiin Koirakerho Viitakoirat ry:n jäsenmaksuista vuodelle 2012 seuraavasti;

Varsinainen jäsen 10 e

Nuorisojäsen 5 e

Perhejäsen 2 e

Nykyisille jäsenillemme lähetetään kevään aikana jäsentiedote, jossa ohjeet jäsenmaksun maksamiseen tälle vuodelle. Jäsenmaksusi voit suorittaa jo aiemminkin tai voit liittyä jäseneksemme suorittamalla jäsenmaksun alla olevan ohjeen mukaisesti;

Jäsenmaksun voi suorittaa tilille Nordea 105530-102828, ole ystävällinen ja käytä maksaessasi viitenumeroa 2105. Mikäli olet uusi jäsen, ilmoita viestikentässä nimesi ja osoitteesi, jotta voimme toimittaa jäsentiedotteemme perille.

Yhteystietosi voit ilmoittaa myös sähköpostitse rahastonhoitajalle [email protected]

 

 

Vuosikokouksen pöytäkirja ja vuosikokouksessa palkitut löydät klikkaamalla oikean ylareunan sivu-linkkejä. Sivuilta löydät myös tietoa pieneläinhautausmaasta ja tulossa on myös uuden hallituksen esittely. Seuraa sivujamme!