Avasin Viitakoirille tälläisen blogi-sivuston, jotta nettipäivitys ei olisi yksin minun muistini varassa :) Tervetuloa vain innokkaasti myös kommentoimaan kaikki Viitakoirien toiminnasta kiinnostuneet!

Syksyn aikana on koirakouluiltu viikottain, agilityä harjoiteltu lauantaisin ja myös jo perinteiseksi muotoutunut leiripäivä järjestettiin tänäkin vuonna Toulauden vanhalla koululla. Leiripäivän ohjelmistoon kuului yhteislenkkeilyä, hauskoja pikkukisoja kuten makkaransyöntiä ja koirien juoksukisaa. Kiinnostuneet harrastivat pk-hakua ja kävivät verijäljellä. Kaikilla lieni olla hauskaa ja ruoka oli mainiota - kiitos Leilan.

Agility on jäänyt nyt talvitauolle, vielä lähiaikoina pidämme talkoot esteiden suojaamiseksi talvikuntoon. Agilitykauden päätteeksi järjestettiinkin Möllikisat agilityharjoituksissa käyneille ja niinhän siinä kävi, että kaksoisvoiton veivät hienosti Markun villakoirat Moritz ja Maru. Onnea heille!

Talvenkin aikana Koirakerho Viitakoirat innostaa Viitasaarelaisia harrastamaan koiriensa kanssa. Koirakoulu siirtynee lauantaipäivään ja jatkuu ainakin vielä jonkin aikaa. Kentällä nähdään!

T; Tutta koirineen

239285.jpg

239288.jpg

Leiripäivässä syötiin hyvin ja koirat kilpailivat makkaransyönnissä, Rollen tyylinäyte ^

Ja match showkin leiriläisille järjestettiin, siellä piti koirien olla kauniina ;

239290.jpg